Графік роботи:
Пн.-Пт 10.00 - 18.00
Наша адреса: вул. Героїв Дніпра, 34
ТЦ Solaris, підвал
Героїв Дніпра
Меню

Заміна флеш пам'яті у HTC Desire 616

Одна з найчастіших поломок HTC Desire 616 - це повністю або часткове пошкодження мікросхеми пам'яті. Такі поломки можуть проявитися як відразу, так і після тривалого використання телефону. Не обов'язково кидати пристрій або топити. Як це виявити і як вирішити розкриємо у цій статті.

Ознаки часткової / повної несправності мікросхеми пам'яті

Як правило, перша ознака часткового пошкодження пам'яті пристрою це постійно вилітаючи помилки різного характеру, відсутність можливості зробити скидання на заводські налаштування або прошити пристрій. Повне пошкодження флеш пам'яті проявляється повним раптовим вимкненням пристрою. Також при прошивці вашого апарата за допомогою програми прошивальника Flash Tool ви можете помітити помилку 5069. Якщо у вашого смартфона схожі симптоми не засмучуйтесь, це лікується.

Способи усунення несправності

Для ремонту цієї поломки необхідно замінити пам'ять пристрою (флеш пам'ять). Деякі сервісні центри запропонують вам заміну материнської плати й це 100% допоможе, але вартість даного ремонту 1500 і більше гривень. Ми пропонуємо замінити тільки пошкоджений елемент на вашій материнській платі, тобто флеш пам'ять. Такий ремонт обійдеться всього лише 700 грн. А найголовніше за ці гроші ви отримуєте не тільки повністю робочий телефон, а й набагато більше вільного місця у пам'яті пристрою. Адже мікросхема, яка йде спочатку із заводу, менш якісна, ніж та, яку встановлюємо ми. Початковий обсяг пам'яті 4 Гб. Ми ставимо перевірені мікросхеми на 8 Гб та гарантуємо якість нашої роботи. Багато хто буде вам казати, що це не надійний ремонт. Але ми вас запевняємо, що технологія нашої роботи максимально наближена до заводської. Після встановлення флеш пам'яті ми прошиваємо ваш рідний Imei для коректної роботи пристрою.

Гарантія

Ми надаємо гарантію від 30 днів на саму деталь та роботу телефону загалом.

Також надаємо повний спектр ремонту для HTC desire 616, будь то заміна динаміка, мікрофона, або usb роз'єму. Наш сервісний центр знаходиться за адресою: Київ вул. Героїв Дніпра 34. Якщо ви не з Києва не засмучуйтесь, ми приймаємо посилки по всій Україні, користуючись послугами кур'єрської служби Нова Пошта.

Заміна флеш пам'яті HTC Desire 616 у Києві
Заміна флеш пам'яті HTC Desire 616 у Києві
:
Сервисный центр - Mobitool