Графік роботи:
Пн.-Пт 10.00 - 18.00
Наша адреса: вул. Героїв Дніпра, 34
ТЦ Solaris, підвал
Героїв Дніпра
Меню

Сервісний центр Самсунг

Mobitool — сервісний центр Самсунг у Києві (в районі метро Оболонь та Героїв Дніпра). Ми беремо у роботу будь-які моделі мобільних телефонів Samsung, незалежно від складності поломки. Смартфони Самсунг підкуповують користувачів цікавими дизайнерськими рішеннями, високою продуктивністю і великим набором функцій. Компанія вважається лідером на ринку сенсорної техніки. Більшість моделей мають хоча б мінімальний IP захист від пилу та вологи. Але це не завжди може врятувати гаджет. А якщо врахувати, що останні серії Samsung досить великих розмірів, вони так і намагаються вислизнути з рук.

В нашому сервісному центрі Самсунг користуються найбільшим попитом такі види ремонту:

  • Заміна скла за наявності тріщин та сколів. В цьому випадку телефон залишається з оригінальним дисплеєм (це означає, що колір і контрастність залишаться колишніми).
  • Заміна дисплейного модуля. Якщо гаджет укомплектований розбірним дисплейним модулем, при пошкодженні сенсора можна поміняти тільки тачскрин.
  • Встановлення нового акумулятора.
  • Заміна шлейфів.
  • Заміна слотів для SIM-карти.
  • Встановлення нового динаміка поліфонічного/розмовного.
  • Заміна гнізда заряджання або гнізда для навушників.
  • Ремонт основної чи фронтальної камер (із заміною запчастини).
  • Перепрошивка Android, встановлення софту та ін.

Після ремонту ви отримуєте гарантію від нашого сервісного центру Самсунг на виконану роботу, а також на запчастини, встановлені на смартфоні.

Коли час звертатися в сервісний центр Samsung Mobitool?

Найближчий сервісний центр Самсунг

Чому ламаються смартфони? Основна причина поломок - ушкодження, спричинені ударами та попаданням вологи. У кожної запчастини є свій ресурс роботи, після якого її потрібно замінити. Але в 90% випадків запчастини не встигають витратити й половину закладеного ресурсу. І причиною цього є неуважне звернення власників. Багато хто любить носити телефон у задній кишені, а потім забувають про нього та сідають. Простіше простого впустити смартфон в калюжу або раковину, пролити каву та мінеральну воду, зачепити ліктем і скинути його зі столу і т.п.

Гаджети ламаються в невідповідний момент, саме тоді, коли на покупку нового немає коштів. Оптимальний варіант - віддати на ремонт у наш сервісний центр Самсунг. Ремонт це найкращий вибір для власників останніх моделей Samsung (міняти такий апарат зовсім не хочеться через невелику помилку, а куди швидше і простіше довіритися майстерні Mobitool).

Що сигналізує про необхідність здачі техніки на ремонт?

  • Найочевидніше — тріщина або скола після удару (сюди ж відносяться пом'яті корпуси, розбиті задні кришки).
  • На екрані з'являються смужки, жовті або чорні плями, помітні биті пікселі (білий фон). Неадекватно реагує на натискання тачскріну. У цих ситуаціях потрібна заміна сенсора або дисплейного модуля.
  • Усі Самсунги комплектуються брендовими зарядними пристроями (ЗП). І якщо телефон став заряджатися повільніше, ніж звичайно, потрібно змінювати гніздо зарядки (якщо справа не в самому ЗП). Якщо ж батарея тримає недовго, перебуваючи весь день у простої, то потрібен новий акумулятор.
  • Підвисання смартфона, перевищення ліміту розблокування екрана та ін. - теж привід звернутися до нашого сервісного центру Самсунг.
  • Неробочі камери, динаміки, відсутність звуку в навушниках - це все результати падіння, а іноді справа в достатку пилу.
  • Найчастіші гості майстерні Mobitool це мобільні телефони, на які потрапила волога. Ми організуємо швидке сушіння, почистимо контакти, щоб запобігти окисленню, відновимо повну працездатність.

Звичайно, можна ходити з тріщиною вздовж всього екрану, але користуватися таким смартом не дуже зручно (до речі, тріщина може ставати більше, якщо не віддати телефон у ремонт). І з неробочою камерою також можна жити. Але чи варто це таких страждань? Ремонт - більш проста, вигідна і швидка опція.

Mobitool — сервісний центр Самсунг з масою переваг!

Наш сервісний центр Самсунг пропонує послуги доставки для власників техніки, які через свої причини не можуть заїхати до нас на Оболонь. Можна як віддати, так і забрати смартфон через кур'єра. Перед тим, як брати його в роботу з власником, зв'язується майстер і повідомляє причину поломки, варіанти ремонту та вартість. Ціна ремонту – один з ключових моментів. У Mobitool ви платите тільки за роботу та запчастини.

Що ви отримуєте, звертаючись до сервісу Mobitool?

  • Гарантію на запчастини від 30 днів та на роботу.
  • Оригінальні запчастини Samsung (у жодному разі не дешеві копії). Якщо ви хочете щось дешевше оригіналу, наприклад, скло, то підберемо аналог, що стоїть. Аналоги оптимальний варіант і при необхідності заміни роз'ємів для зарядки/навушників, у цьому випадку ми просто підбираємо такий же (у жодному разі не перепаюємо схожий роз'єм і не ліпимо кашу!).
  • Мінімальний термін. У нас за кожен тип ремонту відповідає певний майстер. Тому при невеликому завантаженні ремонтника ви можете забрати свій телефон того ж дня. Наприклад, на заміну скла потрібно 40 - 1.5 год.

В нашем сервісному центрі Самсунг компетентні майстри з досвідом роботи з усіма серіями телефонів: від найстаріших, що ви колись купили для бабусі, аж до новинок смартфонів.

Сервісний центр Самсунг
Сервісний центр Самсунг
:
Сервисный центр - Mobitool