Графік роботи:
Пн.-Пт 10.00 - 18.00
Наша адреса: вул. Героїв Дніпра, 34
ТЦ Solaris, підвал
Героїв Дніпра
Меню

Сервісний центр Meizu

Mobitool — сервісний центр Meizu займається ремонтами будь-якої складності смартфонів упродовж 5 років. Телефони від китайського бренду Мейзу і сьогодні залишаються на піку популярності завдяки винятковому дизайну та функціоналу. Тому ремонтники нашої майстерні знають про всі підводні камені кожної лінійки смартів. У Mobitool виконують не гарантійні ремонти. А це 99% поломок, які відбуваються через неуважність та неакуратне поводження власника з технікою. Але як би серйозно не був пошкоджений телефон, у нашому сервісному центрі Meizu повернуть йому первісний зовнішній вигляд та працездатність. І найважливіше — максимально швидко та за адекватну вартість (ціна залежатиме від характеру поломки та запчастин).

Якісний ремонт можливий лише за наявності першокласного обладнання. І ми використовуємо сучасну техніку та матеріали.

Кожен телефон, що потрапляє на стіл до наших фахівців, проходить попередню діагностику. Ми використовуємо високоточні мультиметри, цифрові та мультиканальні осцилографи, аналізатори та тестери акумуляторів. Це дозволяє точно визначити причину несправності та, при необхідності, виключити можливості пошкодження сусідніх елементів. Якщо до нас приносять телефон з розбитим склом, потрібна діагностика, щоб точно сказати, чи не був пошкоджений дисплей (тачскрін або матриця, або весь дисплейний модуль).

Послуги сервісного центру Meizu

Meizu сервісний центр

У сервісний центр Meizu Mobitool потрапляють гаджети в різному стані - з розбитим склом, тріснутою задньою кришкою корпусу, які не заряджаються, глючать, з плямами та жовтими смугами на екрані, намоклі й т. п. Найбільш вразливою частиною Meizu є екран. Саме він страждає при падіннях та ударах. За якістю зображення не поступається гігантам Samsung або Apple (дисплей і є основною причиною, через яку вибір при покупці падає саме на цю марку). Телефони Мейзу середнього цінового сегмента комплектуються дисплеями з IPS матрицями, у той час, як дорожчі моделі дисплейними модулями типу AMOLED і SuperAMOLED. Це два принципово різні типи матриці, тому підходи до їх ремонту будуть відрізнятися. Основні 3 неполадки дисплеїв:

  1. При розбитому склі (якщо воно пошкоджене) наш майстер замінить на нове. Можна поставити оригінальне скло Meizu, можна гідний аналог (дешевший варіант). У разі заміни скла оригінальний екран залишається.
  2. Неробочий сенсор (немає реакції на натискання). Ціна залежить від типу дисплейного модуля.
  3. Як зрозуміти, що пошкоджено матрицю? Плями чорні, жовті, смуги вздовж екрана, видно биті пікселі, просто білий екран, якщо телефон увімкнено все одно чорний екран та ін. В нашому сервісному центрі Meizu Для заміни використовуються оригінальні дисплейні модулі. Це означає, що контрастність та розширення після ремонту залишаться незмінними.

Проблеми з дисплеєм не єдине, з чим приходять до нас сервісний центр Meizu. Мейзу грішать і такими несправностями:

  • Пошкодження корпусу. Трапляється через удари та падіння. І частіше з власниками, які зневажають захисні чохли.
  • Основна функція мобільного телефону - дзвонити (хоча це вже й камера, навігатор, записник і т. п.). Тому динамік або мікрофон, що вийшли з ладу, завдають серйозної незручності власнику.
  • Телефон це mp3 плеєр. Хтось може сказати, що відтворення музики некритично, але навіщо ходити зі смартфоном із неробочим роз'ємом для навушників? Ремонтник Mobitool підбере таке саме гніздо навушників, як і на вашому Мейзу (не перепаює схожий роз'єм!), і акуратно припаяє його.
  • Проблема заряджання. Якщо причина не у ЗП, то у батареї. Або її потрібно замінити, або перевірити контакти заряджання. Для встановлення причини використовуємо тестери акумуляторних батарей. Наші майстри радять міняти на оригінальну батарею Meizu.

Для телефонів утоплених у мінералці, чаї чи каві, ми організуємо максимально швидке чищення, щоб не дати контактам окислитися, та відновлюємо роботу телефону на 101%.

Чому варто звертатися саме до нашого сервісного центру Meizu?

Сервіс Meizu

Сервісний центр Meizu Mobitool знаходиться у Києві на Оболоні (вулиця Героїв Дніпра 34). Якщо у вас немає можливості завезти свій смартфон до нас, ми пропонуємо послуги кур'єрської доставки. Можна як віддати, так і забрати через кур'єра. Швидко, зручно, заощаджуйте свій час. За гарантією далеко не завжди можна віддати телефон у ремонт. Падіння, удари, влучення вологи не є гарантійними випадками, але є найчастішими винуватцями проблем зі смартфонами. Ось 6 причин, щоб звернутися до нас у Mobitool:

  1. У нас набагато дешевше (особливо, порівняно з офіційними сервісами). Чому так? У нас можна вибрати аналоги запчастин, якщо не хочете платити більше, а є комплектуючі Мейзу від виробника. У нас дешевше, тому що ви не переплачуєте, а платите лише за комплектуючі та їхню установку.
  2. Ми ремонтуємо швидше. За кожну ділянку робіт відповідає свій майстер. Якщо ремонтник не завантажений, то свій апарат ви зможете забрати вже за годину-дві. Розбите скло або тачскрін ми міняємо від 40 хвилин до 1.5 години. У будь-якому випадку ви зможете того ж дня отримати свій смарт уже робочий.
  3. Терміновий ремонт. Якщо потрібно дуже терміново, ось прямо зараз, то ваш гаджет відправиться в роботу позачергово.
  4. Видаємо гарантію на роботу та запчастини від 30 днів (залежить від комплектуючих).
  5. Видаємо підмінний фонд на той час, поки телефон у ремонті (на підставі Закону України «Про захист прав споживачів»).
  6. Кур'єрська доставка не лише по Києву, а й по всій Україні через Нову Пошту.

У сервісному центрі Meizu Mobitool зібралися справжні профі – ремонтники, які знають найдрібніші нюанси з ремонту телефонів. Вони мають під рукою повний набір інструментів. Ми робимо якісно та з гарантією.

Сервісний центр Meizu
Сервісний центр Meizu
:
Сервисный центр - Mobitool