Графік роботи:
Пн.-Пт 10.00 - 18.00
Наша адреса: вул. Героїв Дніпра, 34
ТЦ Solaris, підвал
Героїв Дніпра
Меню

Заміна сенсора Xiaomi Redmi 4A у Києві та по всій Україні

Заміна сенсора Xiaomi Redmi 4A на сьогодні, мабуть, найпопулярніший вид сервісної послуги для даної моделі. Адже в більшості випадків при падінні телефону розбивається лише скло, екран залишається цілим. І хоч телефон досить популярний, здійснити цей ремонт Xiaomi Redmi 4A може не кожен. Для цього потрібні відповідні навички та обладнання.

У нашому сервісному центрі є заміна сенсора на Xiaomi Redmi 4a. Якщо на вашому пристрої розбите верхнє скло або не коректно спрацьовує сенсор, ця послуга допоможе вам трохи заощадити на відновленні телефону. Зазвичай ремонт Xiaomi Redmi 4A триває до трьох робочих днів.

Заміна сенсора Xiaomi Redmi 4A чи заміна дисплея?

У тому випадку, якщо зображення передається не коректно, з дефектами допоможе заміна дисплея Xiaomi Redmi 4A разом з сенсорним склом у зборі. Ця процедура значно простіша і займає до двох робочих днів. Але й вартість ремонту вища за рахунок ціни деталі.

Заміна сенсорного скла окремо або заміна екрана на Xiaomi Redmi 4A із сенсором у зборі – вибір залежить в основному від ступеня пошкоджень. Ми завжди рекомендуємо одразу спробувати дешевший варіант. Адже при цьому ще й зберігається оригінальна передача кольору. Хоча терміни також відіграють значну роль.

Будь то прошивка, модульна або компонентна заміна у будь-якому випадку сервісний центр "Mobitool" зможе здійснити ремонт Xiaomi у Києві. З клієнтами по всій території України працюємо через Нову Пошту.

Заміна скла, сенсора (тачскріна) Xiaomi Redmi 4A
Заміна скла, сенсора (тачскріна) Xiaomi Redmi 4A
:
Сервисный центр - Mobitool