Графік роботи:
Пн.-Пт 10.00 - 18.00
Наша адреса: вул. Героїв Дніпра, 34
ТЦ Solaris, підвал
Героїв Дніпра
Меню

Смартфони Meizu все більше має попит в Україні. Купуючи смартфон даного бренду отримуємо стильний та функціональний телефон у якому ідеальне поєднання ціни та якості. Але навіть найкращий телефон з якихось причин може зламатися. Одна з найчастіших поломок смартфона Meizu M3s – це вихід з ладу флеш пам'яті. Мікросхема пам'яті може зламатися через удар або попадання вологи, а також ніхто не скасовував заводський знос мікросхеми. У кожну мікросхему пам'яті закладено певний ліміт записів і коли цей ліміт приходить до кінця, телефон просто перестає вмикатися і заряджатися. У сервісному центрі «Mobitool» легко і за мінімальний термін можуть зробити заміну неробочої флеш пам'яті на нову. Якщо Ваш Meizu M3s впав і після перестав вмикатися - звертайтесь до нас. Для початку проведемо діагностику, не для того, щоб потягнути час або стягнути 50 грн, а для того, щоб встановити точну причину поломки, адже не завжди потрібно міняти флеш пам'ять, зазвичай після сильних ударів флеш пам'яті від'єднуються від материнської плати, і для того, щоб Ваш телефон знову працював, її потрібно відновити, такий ремонт називається реболом.

У наш сервісний центр приносять багато Meizu M3s, які після перепрошивки або оновлення перестали вмикатися та визначаються комп'ютером як MTK USB Port.

Заміна флеш пам'яті Meizu M3s

Цей запис свідчить про те, що розмітка прошивки була пошкоджена. Для цього необхідно відновити сигнатуру пам'яті за допомогою спеціального обладнання. Ми знімаємо з материнської плати флеш пам'ять і прошиваемо всі відсутні файли, потім встановлюємо її назад і Ви отримуєте робочий телефон. Якщо все ж таки Ваша мікросхема пам'яті вийшла з ладу остаточно, не переживайте, у нас завжди є нова флеш пам'ять у наявності. Заміна провадиться на професійному обладнанні інженерами з величезним досвідом. Якщо Ви зіткнулися з тим, що ваш Meizu M3s не включається або не заряджається, або Вам сказали в сервісному центрі, що потрібна заміна материнської плати, не поспішайте робити цей ремонт, Вашу материнську плату можна відремонтувати. Після кожного ремонту в сервісному центрі "Mobitool" - Ви отримуєте повноцінну гарантію на виконану роботу та на саму флеш пам'ять. Наш сервісний центр надає повний спектр послуг з ремонту Meizu M3s та будь-яких інших смартфонів у Києві та по всій Україні, ми щодня приймаємо посилки по Новій пошті з усіх куточків країни.

Заміна флеш пам'яті Meizu M3s у Києві та по Україні
Заміна флеш пам'яті Meizu M3s у Києві та по Україні
:
Сервисный центр - Mobitool